Invitatie la Eveniment pe 22 Aprilie 2018: Curs Acces Bars

Invitatie la Eveniment pe 22 Aprilie 2018: Curs Acces Bars

Suflete frumoase,

Pe data de 22 Aprilie 2018, intre orele 10:00 – 18:00, Centrul SimAngel organizeaza un eveniment de tip CURS – Acess Bars.

Evenimentul pe Facebook poate fi urmarit daca dati click pe linkul de mai jos:

https://www.facebook.com/events/1698441440246655/

 

Access Consciousness este o metoda care faciliteaza eliberarea limitarilor, suferintelor blocate in corp si a inconstientei, prin modalitati care te ajuta sa poti incepe sa ai usurinta si comuniune cu corpul tau; poti incepe sa iti generezi corpul in loc sa il distrugi. Sa nu uitam faptul ca esti acest Corp, esti Fiinta (Personalitate) Unica, esti ceea ce vrei sa fii si anume Fiinta pe care o creezi, fie prin limitare, fie prin libertate si detasarea de parerile celor din jur. Trebuie sa intelegi ca esti o creatie vie si generativa.

Prima clasa de Access Consciousness este Acces Bars. Acces Bars este un instrument care te ajuta sa aduci mai multa usurinta si bucurie in viata ta, prin cele 32 de puncte pe cap care, atunci cand sunt atinse usor, vor elibera cu multa usurinta, tot ceea ce nu iti permite sa primesti. Aceste puncte contin gandurile, ideile, credintele, emotiile si parerile pe care le-ai depozitat in cursul vietii tale. BARS iti ofera posibilitatea de a te elibera de ele !


Cum functioneaza Acces Bars?


Acces Bars este un proces prin care se elibereaza energii care iti ofera mai multa usurinta si relaxare, iar mintea si corpul incep sa functioneze cu viteza mult mai mare si mult mai bine. Cele 32 de puncte de pe cap, care sunt 32 de benzi energetice, au depozitate in ele o componenta electromagnetica a gandurilor, sentimetelor, traumelor, evenimentelor, trairilor, suferintelor, sunt credinte limitative adanc implemetate pe parcursul a mai multe vieti ale Entitatii tale. Sunt benzi legate de creativitate, comunicare, bani, sexualitate, imbatranire, vindecare, tristete, bucurie, timp si spatiu si altele. Aceste puncte-benzi, cand sunt atinse usor, incep sa elibereze limitari din acel domeniu al vietii tale ce corespunde cu banda atinsa. Se ruleaza energetic aceste benzi, pana cand energia se disipa.


Mai multe detalii despre Acces Bars, poti afla urmarind acest video aici:

 

 

Cum poate fi folosit Acces Bars?


Participi la o clasa de o zi tinuta de un facilitator autorizat Access Consciousness®. Dupa care poti aplica pe copiii tai, familia sau prietenii tai, sau iti poti deschide o afacere personala sis a oferi sesiuni individuale de Bars. Poti, de asemeni, sa gazduiesti evenimete de schimb de bars, iar certificarea international iti va permite sa faci acest lucru oriunde in lume.
Beneficiile aduse de Acces Bars
Acces Bars functioneaza de 29 de ani, timp in care a adus numeroase beneficii si schimbari in viata multor persoane, cu rezultate uimitoare in depresii, stres, insomnie, anxietate, autism, confuzie, lipsa de claritate pe anumite segmente ale vietii, greutate corporala, nastere si multe altele.

 

Ce se prezinta la un curs Acces Bars?

 

• Clasa de Bars va decurge prin prezentarea unei introduceri in Acces Counciosness si Acces Bars, prin prezentarea unui material video cu fondatorii Garry Douglas si Dr. Dain Heer si doua sesiuni de practica.
• In cursul zilei vei invata tot ce trebuie sa stii pentru a face sesiuni.Vei oferi 2 sesiuni de bars si vei primi doua sesiuni de bars.
• Vei primi si alte instrumente care te pot ajuta sa faci schimbari dinamice in orice arie a vietii tale.

 

Ce include Taxa de participare?

 

• Activitatea de training
• Manualul oficial Access Consciousness® (in limba romana)
• Plansa cu pozitiile sedintei de Bars (in limba romana)
• Plansa cu pozitiile celor 32 puncte (in limba romana)
• Certificare internationala Access Consciousness® (oficial SUA)

 

Taxa de participare

 

• Conditii de participare: niciuna
• Taxa: 890 lei (pt Romania cu 30% reducere), 445 lei pentru cei care repeta cursul si pt cei cu varste cuprinse intre 16-18 ani, gratuit pentru copii cu varste pana la 15 ani daca sunt insotiti de un adult care participa la curs.
• Plata se face la inceputul cursului
• Durata cursului: o zi
• Program curs: 10.00-18.00 cu pauza la pranz intre ora 13.00-14.00
• Numar participanti la o sedinta de curs: 2 pana la 6 persoane
• Facilitator: Simona Savin
• Locul desfasurarii: Centrul SimAngel din str. Dimitrie Pompeiu nr.3, Corp C, et.3, camera 7.
• Participarea se face pe baza de inscriere, cu cel putin 2 zile inainte de inceperea cursului.

SimAngel
Telefon: 0724778073

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.