DESPRE

Simona Savin

SAVIN SIMONA – Cercetator chimist, formator, terapeut inforenergetician grad 10, practician international si facilitator Acces Bars, practician Facelift si Procese de Corp in Acces Consciosness, initiat Maestru Reiki Usui, terapeut in Terapia cu Ingeri – cititor in carti oracol Doreen Virtue.

 

De 28 de ani parcurg un drum al Cunoasterii de sine, al deschiderii catre Univers, al identificarii cu Dumnezeu Tatal, al manturii prin Domnul nostru Iisus Hristos si cu fiecare pas pe care il fac, realizez ca, in permanenta, am de invatat si de constientizat lucruri.

 

Mi-am trait copilaria si adolescenta intr-o familie frumoasa si plina de iubire, insa, o familie incercata prin multe suferinte fizice, psihice si sufletesti. Primele repere in ale credintei mi-au fost date de catre bunici, cei care m-au invatat, in simplitatea lor, cum sa ma conectez prin rugaciune, cu Cel ce este TOT CEEA CE ESTE si pe care ei il numeau Dumnezeu din Treimea Sfanta, fiind crestini ortodocsi. Viata m-a purtat intr-un lung sir de suferinte pentru cei dragi mie si pentru ca nu intelegeam care este motivul pentru care se petrec toate acestea, am inceput sa pun intrebari, mie si Lui Dumnezeu. La inceput a fost un monolog, insa, cu timpul am invatat sa „ascult” raspunsurile. Desi traiam intr-o perioada care promova ateismul, asta nu m-a impiedicat sa intru in biserica oridecateori am simtit nevoia si sa vorbesc cu EL. Undeva, sufletul meu a stiut dintotdeuna unde ii este BINE. După 1990 au inceput sa apara la noi in tara, primele carti despre spiritualitate si ezoterism; imi amintesc cat le sorbeam continutul. Apoi am intalnit oameni cu aceleasi cautari ca si mine, din ce in ce mai multi si am descoperit putin mai tarziu, Inforenergetica, stiinta care mi-a schimbat viata. Aceasta cunoastere ne-a fost daruita cu multa dragoste, de catre maestrul nostru spiritual, CLC Claudian Dumitriu, cel care a depus o munca asidua si permanenta pentru evolutia spirituala a elevilor sai si implicit a poporului roman. Eram laolalta sute de oameni ce ascultam uimiti si avizi de cunoastere, informatii total noi, de o profunzime ce nu o putusem banui pana atunci. Parcurgerea acestor cursuri m-a facut sa inteleg ca pot accesa in mine forte nebanuite de transformare si de vindecare si toate acestea prin Credinta, Iertare si Iubire; Iubirea de sine si de aproapele.

 

Imi doream nespus sa-i ajut pe cei din jurul meu sa nu mai sufere, ma aruncam cu capul inainte fara sa ma gandesc. Am inteles insa, ca nu-i pot ajuta pe altii pana ce transformarea nu se petrece in mine, pana la cel mai profund nivel de constiinta, in Adevar, Iubire si Iertare.

 

Am descoperit mai apoi Arhanghelii si Ingerii si rolul lor in acest Univers. Am descoperit ca exista modalitati de conectare cu Ei si cat de mult isi doresc sa ne raspunda la intrebari si asa au aparut citirile in carti oracol. Apoi, fiind din ce in ce mai atenta la semne, am descoperit sustinerea si iubirea Lor neconditionata si am observat cum Universul raspunde la toate intrebarile prin modalitati diferite: prin carti, oameni, cuvinte, sunete, melodii, situatii.

 

Traim intr-un imens ocean de emotii, ganduri si sentimente, in mare parte care nu ne apartin, iar mintea, uneori se cam joaca cu noi. Am inteles ca cel mai mare dusman al unui om este propriul lui orgoliu (EGO). Traim interconectati unii cu ceilalti, ne influentam vietile si perspectivele. Ne creem realitati false si limitative cand de fapt suntem INFINITI si ETERNI! Ne-am obisnuit, prin educatie, sa ne consideram victime ale sortii, ale societatii, etcetera, etcetera. Idei, emotii, concepte au fost perpetuate din generatie in generatie, gresite conceptual si asa ne-au fost implementate in fiinta noastra. Ne-am obisnuit sa fim in Minte, sa ridicam la mare rang Ego-ul, dar daca ne-am opri pentru o clipa si ne-am pune o intrebare simpls: ”- Cat din ceea ce gandesc si simt in acest moment, imi apartine? Cui apartine de fapt acest gand, emotie, sentiment?” poate ca as fi surprins sa constat ca nu-mi apartine si nu ma identific cu acel gand, emotie, sau sentiment. Ca am toate elementele necesare ca sa aleg sa fiu in Adevar, sa fiu EU si acest Corp care imi apartine. Si astfel, a aparut in viața mea Acces Consciosness, o noua abordare, o noua metoda terapeutica si odata cu aceasta noi alegeri: – ”ce pot fi mai bine de atat?” Am inteles ca pot alege, in asa fel incat ” Totul sa vina catre mine cu usurinta, gratie si bucurie!”

 

Am participat la conferintele si sesiunile unor personalitati ca: Prof. neurochirurg Ion Dulcan, Sal Rachele, Eric Pearl, Andrew Fretwel, Braco si Neale Donald Walsh. Am parcurs articole stiitifice si studii referitoare la neurocardiologie, care demonstreaza ca inima este un centru foarte activ pentru primirea si procesarea diferitelor informatii de la organism. Sistemul nervos al inimii ii permite sa invete, sa-si aminteasca si chiar sa ia decizii active in ceea ce priveste modul ei de functionare, intr-un mod independent de creierul central al fiintei.

 

Am citit despre studiile Dr. Joan Borysenko, un remarcabil neurochirurg care a studiat influenta rugaciunii asupra corpului si care a afirmat că: „Adevarata stare de vindecare este starea de iubire neconditionata. Aceasta apare atunci cand intregul organism uman se afla in stare de echilibru”.

 

L-am urmarit pe dr. Pearsall care in cartea sa „Codul inimii”, spune: „Trebuie sa punem mai multa inima in viata noastra invatand-o sa linisteasca creierul nelinistit si plin de pasiune, astfel incat sa se supuna codului bland al inimii si sa inteleaga ca ea nu implineste doar o functie evolutiva biologica, ci mai mult, este un instrument pentru exprimarea libera a sufletului”.

 

Am invatat ca suntem fiinte Infinite, participand la sesiunile de curs si meditații cu Jasmuheen și despre cum se poate trai cu Lumina.
Am citit carti care au trezit in mine constiinta si care mi-au produs transformări profunde, in cele mai subtile structuri ale fiintei mele.

 

Sunt nascuta si crescuta in religia ortodoxa, cea care propovaduieste uniunea Omului cu Dumnezeu prin Fiul Sau Isus Cristos, ca fiecare celula a noastra e impregnata cu sangele Mantuitorului, ca prin rastignire EL ne-a daruit iertare si o viata noua. Pentru toate acestea si pentru ceea ce am dobandit in fiinta mea, multumesc cu recunostinta Sfintei Treimi, Maicii Domnului si tuturor Entitatilor de Lumina si Iubire ale Tatalui Ceresc.

 

Am avut oportunitatea de a veni pe Pamant intr-o familie cu oameni minunati, in care sa cresc si sa ma dezvolt ca Om, prin care am primit adevarate lectii si experiente care m-au marcat si care m-au făcut sa devin ceea ce sunt. Multumesc familiei mele dragi!

 

Si pentru ca, Recunostinta este o forma a transferului de energie a Iubirii de la un suflet catre celalalt, imi doresc sa o daruiesc la randul meu, fiecarei fiinte cu care interfer, la un moment dat. Va multumesc tuturor, prieteni, colegi, parteneri, sau clienti, pentru oportunitatea pe care mi-o oferiti in a-mi implini Misiunea personala!

 

Pregatire profesionala
1. Facultatea de tehnologie chimica – ingineri
2. Facultatea de management si inginerie in alimentatie publica si agroturism
3. Master in chimia medicamentelor si a produselor cosmetice
4. Curs formator

 

Pregatire spirituala
1. Inforenergetica
– Gradul I – Studiul radiesteziei si al aplicatiilor ei asupra sistemelor nevii;
– Gradul II – Cunoasterea si investigarea sistemelor vii din punct de vedere inforenergetic (diagnosticare);
– Gradul III – Starile specifice ale sistemelor vii, teledeterminari, optimizari ie, compatibilitati intre sistemele vii, terapii inforenergetice.
– Grad IV – Parametri inforenergetici, Piramidologie, Cristalografie;
– Grad V – Iubirea- concept existential divin;
– Grad VI
– Grad VII
– Grad VIII
– Grad IX
– Grad X
2. Curs Terapie cu Ingeri – Doreen Virtue
– Cititor in carti oracol
– Terapeut avansat in Terapia cu Ingeri
3. Reiki Usui – initiere in grad I, II, III si Maestru
4. Curs medicina Ayurveda – 2 ani
5. A trai in Constiinta Lui Dumnezeu – Sal Rachele
6. Relatiile Viitorului – Andrew Fretwell
7. Puterea Mintii asupra Materiei – Jasmuheen
8. Emotia Divina – Jasmuheen
9. Caile Pacii – Jasmuheen
10. Sa fim Lumina – Jasmuheen
11. Programul de Pace Planetara „FRECVENTA MADONEI” Biocampuri si Extaz – Jasmuheen
12. Calea celui care se hraneste cu Lumina – Jasmuheen
13. Curs Acces Bars – Garry Douglas & Dr. Dain Heer
14. Curs Facelift
15. Curs Procese de Corp – MTVSS (Sisteme de desfacere a valentei moleculare terminale).
16. Curs Procese de Corp – Atractia magnetica a Repulsiei tuturor energiilor sexuale generative si restaurarea lor.
17. Curs Procese de Corp – Eradicarea, eliminarea si disiparea mimarii biomimetice si biomimetrice a durerilor, cailor, realitatilor altor persoane.
18. Curs Procese de Corp – Initializarea, activarea si exponentializarea a 90% din capacitatea si functionarea creierului.