Curs Terapie prin Arte Combinate

Curs Terapie prin Arte Combinate – reprezinta un set de tehnici de stimulare si dezvoltare personala cu impact asupra psihicului, emotionalului si fizicului cursantilor. Tehnicile folosesc ca instrument de interventie diverse forme imbinate ale artei, respectiv teatru, miscare, desen, muzica, joc.

 

Scopul cursului este de a deschide calea spre un nou tip de formare a personalitatii – educatia creativa – prin utilizarea artelor ca facilitator al exprimarii de sine, autentice; practicarea artelor combinate ofera un instrument deosebit de valoros in echilibrarea emisferelor cerebrale, corectarea atitudinilor existentiale, eliberarea traumelor, a inhibitiilor, dezvoltarea gandirii creative, a empatiei si a unei constiinte inalte de sine.

 

Tehnicile si metodele folosite in timpul cursului faciliteaza procesul de autocunoastere la nivel profund, accelereaza procesul de transformare personala prin constientizare si actionare, aprofundeaza conexiunea cu sinele autentic si comunicarea cu ceilalti la un nivel inalt de constiinta.

 

Durata curs: 30 de ore
Pret: 600 lei