TERAPIE

II. Acces consciousness
Access Consciousness® este un ansamblu de tehnici care ne elibereaza de iluzii, blocaje, energii care ne impiedica sa ne traim viata si toate aspectele ei (banii, relatiile, creativitatea, implinirea, fericirea, sanatatea) in bucurie si cu usurinta, asa cum afirma fondatorii ei, Garry Douglas si Dr. Heer Dain: ”Totul vine spre mine cu usurinta, bucurie si gratie!” Aceasta metoda ne invata sa percepem si sa intelegem energiile, precum si sa accesam toate posibilitatile corpului nostru, care ne permit sa fim creatorii propriei noastre realitati.

 

1. Acces Bars
Prima tehnica care se aplica in Access Consciousness® este Access Bars. Aceasta tehnica lucreaza asupra programelor, deciziilor, proiectiilor si energiilor, stergandu-le din subconstient prin intermediul corpului si anume prin cele 32 de puncte (benzi energetice) existente la nivelul capului. Pe aceste 32 bare de energie de pe cap, sunt stocate ganduri, idei, atitudini, decizii si convingeri pe care le avem si care au fost gresit implementate pe parcursul tuturor existentelor noastre. Scopul unei sedinte este de sterge toate aceste energii, ganduri, sentimente, convingeri implementate pe aceste bare si care ne limiteaza viata.

Detalii: Sedința dureaza circa 120 minute, preț 200 lei. Se recomanda a se aplica aceasta tehnica timp de mai multe saptamani la rând. O serie de 10 sedinte consecutive, costa 1600 lei.

 

2. Proces de corp – Atractia Magnetica a Repulsiei tuturor energiilor sexuale generative & restaurarea tuturor energiilor sexuale generative intrupate
De ce atragem in viata noastra persoane sau situatii nepotrivite? Procesul de Corp Atractii, e un proces energetic care elibereaza blocaje, traume, amintiri, apoi Restaureaza Energiile Generative. Se pare ca acest proces deblocheaza programarile din corp care ne constrang sa fim atrasi de catre persoane care arata bine, dar sunt total nepotrivite pentru noi. Se va elibera perceptia viitorului care a fost taiata in a avea persoane hranitoare in viata ta.

Detalii: O sedinta dureaza circa 60-90 minute, pretul unei sedinte este de 200 lei. Seria de 10 sedinte va avea pretul de 1500 lei, cu un avans de 50% din suma, restul putand fi platit esalonat, pe parcursul sedintelor.

 

3. Procese de corp – MTVSS (sisteme de desfacere a valentei moleculare terminale)
Procesul MTVSS faciliteaza corpul sa revina la functiile sale initiale, asistand vindecarea si longevitatea corpului. MTVSS reprezinta toate caile prin care ti-ai blocat corpul gandind ca aceasta realitate este tot ceea ce poti fi. Corpul tau are capacitatea sa se genereze pe sine, dar pentru asta trebuie sa eliberezi punctele de vedere fixe prin care tu stii ca imbatranesti si ca trebuie sa mori. Fiecare punct fix incuie corpul in procesul imbatranirii.
MTVSS lucreaza pe imunitate, cancer sau alte boli grave, este cel mai dinamic proces folosit pentru a desface/anula efectele traumelor, recente sau vechi si poate desface/anula aproape orice fel in care corpul functionează gresit.

Detalii: Durata unei sedințe este de 90 minute, pretul unei sedinte este 200 lei. 20-30 sedinte de MTVSS duc la posibilitatea ca intreaga stuctura a corpului tau sa se poata schimba.

 

4. Proces de corp

Eradicarea, Eliminarea, si Disiparea biomimetica si biomimetrica a durerilor cailor si realitatilor altor persoane urmata de Initializarea, Activarea & Exponentializarea a 90% din capacitatea si functionarea creierului.

Acest proces schimba modul in care ne creem vietile prin mimarea celorlalti, in loc sa avem propriile noastre alegeri. Biomimarea este ceea ce blocam in corp atunci cand incercăm sa-i intelegem pe ceilalti, lucru pe care il facem firesc, deoarece corpul nostru trebuie sa se potriveasca cu aceasta lume in care traim. Cand mimam, incercand sa-i intelegem pe ceilalti, de fapt ne blocam in corp claritatea de a vedea ca acest punct de vedere ce apartine celorlalti este diferit de punctul nostru de vedere. Cand aceste puncte de referinta dispar, vei descoperi care este realitatea ta si vei incepe sa iti creezi popria realitate.

Detalii: Durata unei sedințe este de 90 minute, iar pretul este 200 lei. Seria de 10 sedinte va avea pretul de 1500 lei, cu un avans de 50% din suma, restul putand fi platit esalonat, pe parcursul sedintelor.

 

5. Facelift
Este un proces uimitor care inverseza aparitia imbatranirii pe fata si pe intregul corp. Acest proces reintinereste intregul corp printr-o atingere blanda, reconfortanta. El elibereaza emotiile „inghetate” de pe fata si corp, care va ajuta la ridicarea si tonifierea zonelor lasate ale corpului (sani, fata, fund) reduce ridurile si duce la reintinerire. Atingerea corpului fara judecata, care se realizeaza prin Facelift, face ca acesta sa se usureze si sa astfel sa poata incepe schimbarea.

Detalii: Durata unei sedinte este de 90 minute, iar pretul unei sedinte este 200 lei. 20 de sedinte de Facelift, realizate consecutiv, pot duce la posibilitatea ca procesul de imbatranire sa devina ireversibil. Pentru 20 sedinte consecutiv, suma de plata este de 3400 lei, se va plati un avans de 50% din suma, restul putand fi platit esalonat, pe parcursul sedintelor.