TERAPIA SUFLETULUI

Terapia sufletului este un tip de terapie spirituala, ce reprezinta in primul rand, impacarea cu tine insusi si apoi cu ceilalti, aceasta fiind singura modalitate de a se putea obtine vindecarea. Identificarea cauzei spirituale care a produs dezechilibrul unei persoane, poate chiar pana la aparitia unei boli de natura psihica, emotionala sau fizica, este primul pas spre vindecare, urmata de Constientizare, Acceptare si Impăcarea cu sine, iar vindecarea completa se realizeaza doar atunci cand repari ceea ce a fost facut gresit si incepi sa te transformi. De multe ori, aceasta impacare se petrece atunci cand omul isi gaseste refugiul in divinitate, in sacru, indiferent de credintele sau conceptiile sale religioase. Pentru noi, crestini fiind, cea mai importanta este rugaciunea si prin ea conexiunea cu Sfanta Treime, prin practicarea liturghiei, spovedaniei si Impartasaniei. Rugaciunea si trairea in Dumnezeu trebuie sa devină ceva firesc, asa cum este respiratia.

 

O astfel de terapie cuprinde o serie de elemente si de tehnici cumulate, complexe, pornind de la terapia iertarii, regresii pentru identificarea cauzelor spirituale ale suferintei, tehnici de curatare si eliberare a energiilor negative, tehnici de redresare a chakrelor si activarea lor la parametrii optimi de functionare si alte tehnici locale sau generale asupra corpului fizic si celorlalte corpuri subtile. Este o sedință complexa, in care terapeutul si pacientul discuta si analizeaza toate fatetele unui subiect care a produs suferinta (indiferent de natura suferintei).

 

Durata acestei sedințe, ca prima sedinta de analiza si identificare a problemei, este de circa 2-3 ore, pret 250/sedinta. Daca se continua terapia pe subiectul identificat, urmatoarele sedințe vor avea pretul de 200 lei/sedinta.

 

Se recomanda serii a cate 10 sedinte, cu plata unui avans de 50% din suma, restul de 50% cu posibilitatea de plata esalonata pe parcursul sedintelor.