Invitatie la EVENIMENT pe 2 Aprilie: Vindecarea tiparelor karmice pe feminitate la Luna plina

Invitatie la EVENIMENT pe 2 Aprilie: Vindecarea tiparelor karmice pe feminitate la Luna plina

Suflete frumoase,

Pe data de 2 aprilie 2018, Centrul SimAngel organizeaza un eveniment in cadrul caruia se va pune intentia pt vindecarea tiparelor karmice negative legate de feminitate, transmise in special pe linie materna (unde legaturile sunt mult mai puternice).

Vom porni intr-o calatorie spirituala in care ne propunem:
– Sa identificam si integram elementele care ne blocheaza in viata, elemente pentru care nu gasim usor explicatii;
– Sa gasim cauza si sursa blocajului;
– Sa realizam procesul de conectare la radacinile strabunicelor, la originile noastre;
– Sa ne aliniem cu fortele superioare – prin sincronicitate – va fi ca o ceremonie care, atunci când o focalizam asupra unui anumit aspect al viețiinoastre, ne ajută să ne aliniem cu destinul nostru mai înalt și să activam sincronicitatea;
– Sa echilibram energiile;
– Sa vindecam prin rugaciune si meditatie.

In Meditatia-ritual de constientizare si deblocare karmica feminina ne vom cufunda in profunzimea trairilor noastre interioare pentru a putea sa identificam lucrurile care ne nemultumesc, ne blocheaza si ne limiteaza, pentru a le conecta la energia stramosilor, sa exploram de unde provin aceste blocaje si apoi sa le vindecam eliberandu-ne din aura, karma si energia negativa; toate aceste energii le vom trimite apoi catre Mama Pamant, care va avea grija sa le recicleze si sa le transforme in energie pozitiva.

Luna plină are loc în momentul în care Soarele și Luna se află în opoziție, în două semne astrale opuse si simbolizeaza incheierea unui capitol, este momentul in care putem sa dam drumul la lucrurile pe care nu mai dorim sa le pastram.

Atunci cand este luna plină, este momentul potrivit pentru eliberarea karmei negative, a relațiilor / situațiilor nepotrivite, pt pierdere în greutate, a problemelor cu banii, pt eliberarea/arderea a tot ceea ce nu ne mai este de folos. Razele Lunii lumineaza aspectele care interfera cu evolutia noastra spirituala. Odata ce am constientizat acele lucruri care ne blocheaza, ne va fi mult mai usor sa le dam drumul, constientizarea fiind primul pas spre a ne elibera.


De asemeni, vom asocia acest ritual cu un exercitiu de impamantare prin Meditația de Binecuvântare a Copacului Pântec a lui Miranda Gray, ne vom crea spatiul optim pt aceste meditatii folosindu-ne si de cele 4 elemente: apa, foc, aer, pamant si ne vom conecta, pentru Protectie, in cele 7 directii: Nord – Sud –Est- Vest, Tatal Ceresc, Mama Pamant, a saptea directie fiind inima/spiritual nostru.

Lucruri pe care sa le ai cu tine:
• două castroane (boluri) mici. O să punem în unul apă pe care o să o bei după Binecuvântare, iar în celălalt punem o lumânare. Bolurile semnifică Gralul tău sacru, pantecul; deci alege boluri care să-ţi placă.
• o lumanare pastila, un jurnal, un pix, un cristal pentru altarul inchinat Divinului Feminin.
• un șal sau o eșarfă; alege o culoare preferata
• o gustare usoara sub forma de fructe, seminte etc., pe care o vom servi impreuna la sfarsitul meditatiei, pentru a impamanta energia.

Contribuție recomandata: 80 lei/persoană
(2.04.2018= 2+4+2+1+8=17=8)

Adresa: Str. Dimitrie Pompeiu nr. 3 (incinta liceu Edmond Nicolau), corp C, etaj 3. camera 7

Am rugamintea sa confirmati participarea cu 2 zile inainte de eveniment.
Telefon: 0724 778073 – Simona

De asemenea, puteti vizualiza evenimentul creat pe facebook, daca dati click pe linkul de mai jos:

https://www.facebook.com/events/155861231762105/

Eveniment sustinut de Simona Savin, Formator-certificat de Ministerul Muncii, Cercetator chimist, inforenergetician grad 10, terapeut avansat in Terapia cu Ingeri, Facilitator in terapia Acces Bars, practician Facelift si Procese de corp, initiat maestru reiki usui. Am participat la seminarii, worshop-uri si retreat cu Jasmuheen, Eric Pearl, Sal Rachele, Braco, Bruno Groning si Andrew Fretwell; viata mea este o calatorie spre cunoasterea de sine si spre implinirea a ceea ce este in menirea mea sa realizez.

Va astept cu drag!
SimAngel

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.