Eveniment 18 Mai – Banii si energia din spatele lor

Eveniment 18 Mai – Banii si energia din spatele lor

Dragii mei,

Iata ca un nou eveniment astrologic si anume Luna Noua in Taur, ne faciliteaza un salt evolutiv in plan financiar, prin intrarea planetei Uranus in semnul zodiacal,Taur. Uranus va revolutiona in urmatorii ani pe Pamant, economia si finantele, prin transformarea modulului de gandire cu privire la munca, bani, valori, sanatate, comunitate.
Energiile noi care intră acum sunt energiile Unității, ale Iubirii și ale Bucuriei. Nu putem îmbrațișa Unitatea în timp ce negăm partea umană, materială, care este o parte din existența noastră.
Banul, în sine, este materie. Este hârtie sau metal. Acesta nu are putere, nu are forţă de sine stătătoare. Curgerea lui este determinată de curentul electromagnetic al gândurilor noastre din spatele acestuia. Dacă vrem să atragem mai multă curgere a energiei banilor în viaţa noastră, trebuie să facem ajustări energetice înăuntrul gândurilor noastre proprii şi a fiinţei noastre. Noi trebuie să controlam banii, nu ei pe noi şi aceştia răspund la energiile pe care le exteriorizăm în lume.

Detalii despre eveniment gasiti pe facebook la adresa de mai jos:

https://www.facebook.com/events/206263306645070/

Acest seminar va cuprinde meditatii in care:

1. Vom permite energiei aduse de Luna Noua in Taur sa ne ajute sa ne aliniem energiei Prosperitatii financiare;
2. Punem INTENTIA materializarii acestei energii a Prosperitatii;
3. Vindecam programele de Strictete – prin stergerea juramintelor de saracie, care aveau rolul, in trecut, sa ne faca sa atingem o spiritualitate avansata în timpul vieţii pe Pamant, dar care nu se mai potrivesc noilor frecvente;
4. Activam programele de autovindecare – Scopul este să ridicăm frecvența noastră, atât individual cât și colectiv.

Vom invata sa folosim mudra pentru stabilizarea castigurilor. Cu siguranta ai sesizat fluctuatii ale veniturilor tale, chiar si atunci cand muncesti f mult, asta pt ca energia banilor este blocata. Un exercitiu simplu, practicat zilnic, te va ajuta sa deblochezi energiile stagnante ale prosperitatii financiare din viata ta.

Vom face si alte cateva exercitii simple si practice care te vor ajuta sa constientizezi, sa simti, cum curg gandurile tale referitoare la bani.

Investitia ta pentru acest seminar: 100 lei

Telefon confirmare partciparie: 0724.778073 Simona

Adresa: str. Dimitrie Pompeiu nr. 3-5, Corp C, et.3, camera 7, incinta liceu edmond Nicolau.

Nu uita ca adevarata putere si iluminare se obtine prin iubire si iertare!

Va astept cu drag,
SimAngel

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.