BANII ȘI ENERGIA DIN SPATELE LOR

BANII ȘI ENERGIA DIN SPATELE LOR

BANII ȘI ENERGIA DIN SPATELE LOR – ARMONIZAREA RITMULUI  VIBRAȚIILOR GÂNDURILOR  ÎN CORPURILE  NOASTRE

Banul este un mijloc de bază al schimbului pe Pământ și majoritatea populației de pe planeta noastra nu au destui bani. Situațiile variază de la bogăția extremă a celor care au investit banii și au câștigat mult, la sărăcia cumplită a unor națiuni de pe planeta Pământ. În vârful scării se află un număr mic de indivizi care controlează o mare parte a bogăției.

Banul este definit pe planeta Pământ ca fiind egal cu Puterea, iar cei care controlează bogăția dictează afacerile guvernelor și societaților noastre.

Să învățăm să ne uităm la ban ca la o curgere a energiei și nimic mai mult. În lumea noastră, banul sau lipsa acestuia, determină situația și poziția noastră în societate, realizările noastre în viață. În unele cazuri, acesta definește chiar spiritualitatea noastră, deoarece schimbul energetic, aici pe Pământ, al unor acțiuni realizate prin muncă, se face prin bani. Această energie joasă a banului este produsul dualitații, și este bazată pe frică.

Există multă energie joasă în conștiința noastră planetară referitoare la bani. Aceasta nu a fost creată de generația prezentă, ci s-a alcătuit în multe generații,  este produsul dualității și este bazată pe frică. Cei care au o cantitate mare de bani, putere și control, le este frică să nu piardă toate acestea, iar cei care nu au mulți bani le este frică să nu aibă și mai puțini. S-a intrat astfel într-un acord cu sistemul de încredere, că având bani este bine și neavându-i, este rău.

Energiile noi care intră acum sunt energiile Unității, ale Iubirii și ale Bucuriei. Nu putem îmbrațișa Unitatea în timp ce negăm partea  umană, materială, care este o parte din existența noastră. Iubind partea noastră umană vom putea îmbrațișa Unitatea și Armonia în ființa noastră.

Scopul este să ridicăm frecvența noastră, atât individual cât și colectiv. 

Pentru cei care se străduiesc cu problemele ascensiunii,  este dificil să se simtă destinși și spirituali cand ei nu au suficientă hrană, un acoperiș deasupra capului sau nu își pot plăti facturile. Pentru a  putea  continua cu rezultate optime pe această cale de ascensiune, trebuie să aducem corpurile noastre joase, în echilibru cu frecvența Spiritului nostru. O viață care întruchipează suferință fizică sau emoțională nu este în armonie cu Spiritul și Lumina care ne dorim și ascedem să fim.

Cuvântul și sunetul vibrației banului trebuie să se armonizeze cu frecvențele ascederii noastre spirituale,  ca să servească  scopul  echilibrului și al bunăstării pe toate planurile.

 

NATURA CURGERII ENERGIEI

De fapt, totul este energie în mişcare în forma valurilor de sunete ce vibrează la un anumit nivel de frecvenţă.  Acesta este tiparul valurilor de vibraţii ce formează atât materia densă cât şi cea uşoară a Pământului , precum şi mai sus în dimensiunile înalte unde totul este un tipar al mişcării luminii şi culorii. Acesta este ritmul vibraţiilor, sau frecvenţelor valurilor ce determină natura manifestării acesteia în realitate. Cu cât vibraţia este mai mică, mai înceată, cu atât mai densă este apariţia manifestării ei în realitate, nimic nu este cu adevărat solid.. La nivel subatomic, sunt spaţii între particule. Ritmul vibraţiei este acela care determină dacă percepem materia sau nu. Pământul, corpurile formelor de viaţă ale noastre, toate lucrurile pe care le-am construit să le folosim în vieţile noastre, toate acestea vibrează într-un ritm lent, şi de aceea apar ca şi solide. Totul este ritm și frecvență a sunetului si culorii.

Procesul de creaţie se întâmplă în acelaşi fel şi urmează aceleaşi legi precise, la oricare nivel are el loc. Singura diferenţă este în ritmul sunetului vibraţiei. Gândurile noastre, fiecare dintre ele, au un ritm al vibraţiei, este ritmul vibraţiei acelor gânduri ce vor determina ce fel de realitate se manifestă în micul nostru univers. Gândurile noastre sunt de natură electromagnetică, foarte similar cu curentul electric care face să funcţioneze aparatele în viața noastră materială. Gândurile noastre proprii sunt ca şi forma curentului electric, acestea ar trebui să menţină adevărul a ceea ce manifestam în experienţele vieţii noastre. Dacă nu există o disfuncţie, dacă nu este un blocaj al curgerii curentului, atunci realitatea noastră proprie ar trebui să funcţioneze perfect, ar trebui să avem tot ce ne dorim, pt ca suntem co-creatori. Curentul gândurilor noastre este o problemă a frecvenţei, a ritmului vibraţiei sunetului. Atunci când curentul gândurilor noastre este blocat de vibraţia altor gânduri joase şi dense, curentul nu poate fi transmis la manifestarea dorită. Acest lucru se datorează gândurilor dense, vibraţiilor joase ale gândurilor de frică, de durere, de lipsă de putere, blesteme, etc. Aceste gânduri joase au efectul blocării şi reducerii curentului creativităţii noastre, a puterii Dumnezeieşti de manifestare in noi, a realităţii pe care o dorim. 

 

Banul, în sine, este materie. Este hârtie sau metal. Acesta nu are putere, nu are forţă de sine stătătoare. Curgerea lui este determinată de curentul electromagnetic al gândurilor noastre din spatele acestuia. Dacă vrem să atragem mai multă curgere a energiei banilor în viaţa noastră,  trebuie să facem ajustări energetice înăuntrul gândurilor noastre proprii şi a fiinţei noastre. Noi trebuie să controlam banii, nu ei pe noi şi aceştia răspund la energiile pe care le exteriorizăm în lume.

 

Exerciţiu:

 • luaţi un pix şi o hârtie şi scrieţi gândurile voastre despre bani, gânduri ce vă vin imediat în minte.Când aţi terminat, citiţi lista şi vedeţi cât de multe lucruri de pe lista au cu adevărat de- a face cu banul,  ca o modalitate de schimb, sau ca o curgere a energiei.
 • Câte dintre lucrurile de pe listă sunt conectate la frică într-un fel sau altul?
 • Câte din ele au de a face cu judecarea altora în funcție de bani, ca atare?

 

Dacă furnizăm curent fără obstacol, energia care este reprezentată de ban o să curgă înăuntru şi în afară. În acest fel problemele ce le avem referitoare la bani, vor dispare. Acest lucru depinde de noi, de fiecare dintre noi, să întreţinem echipamentul nostru propriu, în forma gândurilor noastre, ca să poată să lucreze cu această energie de curgere a banului, în modul ales de noi. Intrăm într-un timp nou, cu energii de înaltă frecvenţă ce triumfă acum pe planeta Pământ. Sărăcia și străduința noastră de a supravieţui, sunt manifestări ale energiei vechi din care noi ieşim acum. Gândurile de frică din spatele acestei manifestări nu o să ne servească bine în noua energie.

Exercitiu:

 • cum o să vă simţiţi dacă banii voştri ar curge ca şi electricitatea prin cabluri, sau ca apa de la robinet.
 • cât de diferită ar fi viaţa voastră?
 • ce aţi face cu timpul vostru dacă nu ar trebui să vă străduiţi atât şi să vă îngrijoraţi din cauza banilor?
 • cum aţi petrece zilele voastre?
 • cum v-aţi simţiţi dacă nu ar mai trebui să vă îngrijoraţi din cauza banilor?

 

ELIBERAREA JURĂMÂNTULUI SĂRĂCIEI

Noi am trăit experienţa multor vieţi în care am depus jurământul sărăciei, ca o expresie a spiritualităţii noastre. Suntem spirite care ne-am reîntors în încarnare mereu şi mereu, pe această planetă Pământ, pentru a servi cauze înalte pentru a  asista umanitatea în evoluţia ei. A  existat mereu în viața și educația noastră acea  iluzie de separare între lume şi Dumnezeu-Spirit, asta din cauza naturii duale a lumii noastre. A fost întipărit un sistem de credinţă care a spus că pentru cei care vor să fie în adevăratul serviciu spiritual, ei trebuie să nege toate dorinţele pentru lucrurile materiale. Au existat cauze pentru acest program al stricteţii în timpul istoriei Pământului. Aşa cum erau frecvenţele planetei noastre, atât de joase, a fost dificil să atingem o spiritualitate avansată în timpul vieţii si a societăţii omeneşti. Cei care erau mai iluminaţi din cadrul umanităţii, au înfiinţat şcoli de spiritualitate, comunităţi sacre exclusiviste, mânăstiri, dar acestea erau izolate, avand frecvenţe energetice înalte, unde au avut loc trăiri spirituale, fără a fi tulburate de energiile joase ale lumii din afara lor. 

Natura cerinţei jurământului sărăciei a fost de a-i proteja pe iniţiatori de propriile lor dorinţe impure. Jurământul de sărăcie a fost făcut ca o cale de menţinere a concentrării pe parcursul evoluţiei spirituale. Noi toţi am făcut acest jurământ al sărăciei ca să îndeplinim scopul vieţii. Alegând doar să trăim în sărăcie, şi atât, noi nu vom putea promova pe calea evoluţiei spirituale, nici un pic. Nu este nimic rău în a avea bani sau lucruri materiale. Din contră, a avea bani şi a lucra cu ei este o necesitate în lumea noastră. Când avem ceva bani, calea noastră spirituală va fi mai uşoară şi putem fi în serviciul celorlalţi, de asemeni.

In aceste energii noi, nici unul din noi nu este legaţ de ceea ce a fost decis într-un timp din  trecut. Nu mai trebuie să ne fie frică de noi înşine, că starea materială ar reprezenta o tentaţie. Nu trebuie să acceptam să mai fim traşi înapoi în energiile joase ale fricii. Suntem liberi să ne schimbam mentalul despre cum am dori să experimentam dezvoltarea noastră spirituală. Suntem liberi să alegem cum am vrea să experimentăm  această evoluţie în graţie şi tihnă, în loc de dificultate şi suferinţă. Jurământul de sărăcie pe care noi toţi l-am făcut în alte vieţi ale noastre, sau poate chiar şi în această viaţă, nu ne mai serveşte absolut de loc. El nu ar face decat să ne lege de trecut şi de energiile vechi, care nu servesc viitorului nostru.

Acum noi ne mutăm în frecvenţa nouă, unde o să fie posibil să eliberăm acest jurământ în totalitate şi să ne aliniem cu frecvenţa abundenţei şi prosperităţii. Obiectivul nostru este Acum să ne aliniem cu frecvenţa Iubirii şi Bucuriei. Nu există nimeni care ar fi fericit să trăiască într-o stare de lipsă materială. 

Meditatie:

 • Eliberez jurămintele de sărăcie pe care le-am făcut vreodată, în orice timp, loc, spaţiu sau dimensiune.
 • Eu eliberez cu dragoste şi bucurie toate energiile joase din lăuntrul fiinţei mele ce este conectat la acele jurăminte din trecut, de acest fel.
 • Eu aleg să particip la Alchimia Divină a transformării Vieţii mele Pământeşti.
 • Eu arunc jurămintele vechi de sărăcie, în Flacăra Argintie-Violet a Transmutării.
 • Eu sunt Receptivitatea Divină de a primi toate binecuvântările pământeşti şi aleg să trăiesc viaţa mea în graţie, libertate şi bunăstare.
 • Eu, începând din acest moment încolo, îmbrăţişez energiile Abundenţei şi Binecuvântării Divine în viaţa mea întrupată,
 • Eu imi reglez vibrațiile frecvenței gândurilor mele, pentru ca ele să imi servească mie și celor din jurul meu în evoluția spirituală, pentru a ne racorda la noile Timpuri și Energii ale Frecvenței Mamei Pământ, pe care îmi doresc să trăiesc în acest corp sănătos, Acum, în Bucurie, Iubire și Armonie.
 • EU SUNT IUBIRE, EU SUNT LUMINĂ, EU SUNT BUCURIE, EU SUNT POTENŢIAL INFINIT.
 • Eu fac Acest lucru pe care mi l-a dăruit Dumnezeu  drept  moştenire.
 • Şi aşa este.

Dupa realizarea acestei meditatii, putem incerca un exercitiu de gandire, pentru a observa ce am implementat in fiinta noastra si ce simtim legat de gandul de a face anumite activitati, diferenta consta in scopul de iubire al actiunii noastre curente…

Exercitiu:

 • Imaginați-văvoi gândiţi ce o să pregătiţi pentru prânz astăzi – gândiţi că trebuie să cumpăraţi alimente pentru a face mâncare, faceţi lista de cumpărături cu cele necesare. Ce simţăminte aveți despre lista de cumpărături? Poate este deja târziu, poate o să fie aglomerat pe drum, şi voi faceţi drumul la magazin cu spaimă…. trebuie să faceţi acel drum, pentru că trebuie să pregătiţi mâncarea pentru familia voastră şi pentru că aceasta este munca voastră. Puteţi să observaţi simţământul conectat cu aceasta – coborârea temporară a energiei voastre?
 • Gândiţi-vă apoi la prepararea unui prânz special pentru cei pe care îi iubiţi. În acest caz, nu contează dacă este aglomeraţie sau dacă este târziu. Prepararea de către voi a acelui prânz vine dintr-un loc al iubirii şi bucuriei. Este ceva ce voi vă doriţi foarte mult să faceţi.
 • Observaţi diferenţa dintre simţămintele voastre conectate cu acestea? Cât de diferite sunt ele, cele două planuri ale preparării prânzului? De fapt, acţiunea, înăuntrul universului fizic, este aceeaşi și anume: acţiunea de cumpărare a alimentelor pentru prânz.
 • Sunteţi voi, cei care, prin emoţiile voastre, determinaţi frecvenţa acţiunii la întrebarea pe care v-o puneți.

 

RECOMANDARE FENG SHUI

Atunci când alegi să îți organizezi portofelul după principiile Feng-Shui, acest lucru te poate ajuta să îți sporești abundența financiară. Portofelul este „casa” banilor, iar banilor nu le place să fie tratați prost și cu neglijență. Banii vin catre oamenii care ii tratează cu respect, apreciere și recunoștinta. Iată câteva aspecte de care am putea să ținem cont:

 • Portofelul tău trebuie să fie destul de mare și încăpător, compartimentat astfel încat să existe loc atât pentru bancnote, cât si pentru măruntis, iar aceste două spații trebuie musai să fie separate.
 • Culoarea portofelului : negru – negrul simbolizeaza apa, iar apa reprezinta abundență și prosperitate. Culoarea auriu – înseamnă abundență, noroc și îmbogățire, iar verdele, bogăție și spor la bani.

 

SimAngel

ARHANGHELUL METATRON ȘI GEOMETRIA SACRĂ

Arhangelul Metatron, alături de  arhanghelul Sandalfon sunt singurii arhangheli care au fost oameni și au trăit pe Pământ, ce s-au format printr-un proces de evoluţie lăuntrică accelerată ce a făcut să survină un proces de îndumnezeire a unor fiinţe umane, alese sa fie înălţate la Cer la rangul de Arhangheli, prin intermediul Voinţei lui Dumnezeu.

Arh Metatron este asociat cu studiul geometriei sacre – care ne conduce spre a intelege modalitatea în care Creatorul nostru a structurat lumea fizică. Cubul lui Metatron reprezintă schema conștiintei noastre și însăși schema rețelei Universului. Cubul este forma de bază a structurii Universului tridimensional, este Matricea care conține totul, este alchimia noastra interioară, forma de manifestare a gândului transpus în lumea fizică, materială. Atunci când îl desfașurăm formează crucea, simbolul religiei creștine. În cub se pot înscrie celelalte forme geometrice platonice: tetraedrul, dodecaedrul, icosaedrul. Ca și om, Metatron a primit sub îngrijire Cartea Îngerului Raziel, iar ca și Înger este considerat a fi Marele Scrib al lui Dumnezeu, El pazeste tronul lui Dumnezeu. Este reprezentat iconografic, îmbrăcat cu o haină de culoare violet, cu  turmalina – piatra care este asociată lui Metatron, așezată  într-o broșă care îi ține mantia.

CUBUL LUI METATRON

Cubul lui Metatron contine doua imagini bidimensionale ale corpurilor platonice si multe alte forme primare și se bazează pe un model aparent simplu numit „Fructul vietii”, ascuns în vechea ‘Floare a Vietii”, gravată pe pereții templului Osirion din Abydos, Egipt, el figurează în arta sacră de mii de ani.

Cele cinci corpuri platonice se găsesc toate în interiorul cubului. Se consideră că acest cub deţine toate legile şi modelele posibile ale Creaţiei şi Realităţii. Purtarea Cubului lui Metatron vă va oferi pace interioară şi spiritualitate.   

Se crede că are în componența sa cărămizile din care este alcatuită Creația.  Există 5 forme tridimensionale perfecte: tetraedrul, hexaedrul, octaedrul, dodecaedrul si icosaedrul. Acestea se numesc Corpuri Platonice (după Platon) și reprezintă baza întregii existențe fizice.

Platon, în opera sa „Timeus sau Timaios”, scrisă pe la 350 î.Hr. descrie o cosmologie metaforică între geometria plană şi cea solidă. El precizează că există 5 elemente ce stau la baza univesului: pământ, apa, aer, foc şi eter iar fiecăruia îi este asociat  unul din aceste solide si anume:

 

Cubul – pământ

Tetraedru – foc

Octaedru – aer

Icosaedru – apă

Dodecaedru – eter, element primar folosit de Dumnezeu la crearea  Universului

 

O proprietate foarte importantă a celor 5 solide perfecte o reprezintă principiul dualităţii. Aceasta înseamnă că un poliedru se poate construi din alt poliedru, existănd astfel cuplurile: cub-octaedru, icosaedru-dodecaedru. Centrul geometric al fiecărei feţe reprezintă un vârf pentru celălalt corp. În cubul lui Metatron, cele 5 corpuri platonice sunt asezate unul în interiorul celuilalt, fiecare cuprinzând în interiorul lui o copie mai mica a formei originale,  un cub mai mic în cub, un octaedru în octaedru….samd.

 

Solidele platonice

Geometria sacră reprezintă forma pe care o creează un anumit tip de frecvenţă. Altfel spus, forma este un rezultat direct al frecvenţei. Materia întreagă  există datorită faptului că energia acestei materii este menţinută într-o anumită stare, ca substanţă a vibraţiei. Toate tiparele Creaţiei tridimensionale, inclusiv forma umană, sunt constituite din legături energetice, care rezultă dintr-una din cele cinci forme simple sau dintr-o combinaţie a lor.

Toate formele din Univers sunt aranjate în conformitate cu un set de reguli matematice invizibile care guvernează structurile și proporțiile a tot ceea ce există. Această totalitate de cunoștințe care ne guverneaza universul este denumită geometrie sacră. Ea este o știință  fundamentală, mai presus decât matematica. Proportiile întâlnite în geometria sacră constituie o lege ascunsă, tainică, a naturii.

 

De ce sa studiem geometria sacra?

Întelegând această știință putem să ne schimbăm viața înscriind în mod conștient, în celulele noastre vindecarea, întinerirea, nemurirea, prosperitatea. Societatea ne-a învățat că trebuie să îmbătrânim, să ne îmbolnăvim și apoi să murim. E alegerea noastră să trăim în lumea tridimensională cu limitări, neajunsuri, dureri, disperare, invidie, lăcomie, frică, sau să ne bucurăm de tinerețe veșnică, abundență nemurire, fericire și dragoste. Viața fiecaruia dintre noi este o expresie a ceea ce creem. Suntem creatorul propriului univers, prin vorba, prin gând și prin faptele noastre.

Propria viață e conectată la Unicul Creator. Daca înauntrul tău e armonie, vei crea același lucru și în exteriorul tău – înțelegerea geometriei sacre creeaza o poartă prin care fiecare poate călători prin spațiu și timp.

 

SimAngel

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.