Eveniment 8 iunie Alchimizarea emotiei durerii si transformarea ei in Bucurie

Eveniment 8 iunie Alchimizarea emotiei durerii si transformarea ei in Bucurie

Corpul este cel care ne vorbeste despre supararile sufletului, trebuie doar sa-i ascultam cu atentie mesajele transmise si sa le decodificam adecvat. Orice functie afectata a corpului este in directa legatura cu o emotie reprimata. Toate senzatiile de durere, suferinta si disconfort sunt traite direct in organism, iar emotiile puternice au influenta asupra functiilor organice.

Mai multe detalii pe facebook la adresa de mai jos:

https://www.facebook.com/events/189378111614610/

Totusi, sub influenta unor destabilizari emotionale prelungite, apar tulburarile cronice ale organismului, desi procesele afective sunt mecanisme care fac parte din viata noastra cotidiana, important este sa ascultam ce ne spune corpul despre propria stare sufleteasca, prin semnalele de alarma trase, apoi sa apelam din timp la un suport terapeutic care sa ne readuca echilibrul.

Nu este recomandat sa stationam in stari emotionale pe care nu le mai putem controla sau depasi; oricand se va gasi solutia potrivita pentru depasirea oricarei stari sau situatii, cu calm si credinta nestramutata.

Centrul SimAngel va asteapta la o seara de meditatie in care sa ne recunoastem emotiile si manifestrea lor in corpul fizic, sa le constientizam si sa le alchimizam in bucuria de a mai fi invatat cate ceva despre noi.

Investitia ta pentru acest seminar: 90 lei

Telefon pentru confirmarea participarii: 0724.778.073 Simona

Adresa: str. Dimitrie Pompeiu nr. 3-5, Corp C, et.3, camera 7, incinta liceu edmond Nicolau.

Nu uita ca adevarata putere si iluminare se obtine prin iubire si iertare!

Va astept cu drag,
SimAngel

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.